Butik

NY VERKSAMHET-

SKAFFERIET I MOLLÖSUND!

Vi avslutade vår verksamhet vid säteriet vid årsskiftet.  Midsommardagen öppnar vi upp vår nya verksamhet. Du hittar oss i en sjöbod i Mollösunds hamninlopp. Vi erbjuder maträtter, kakor, fyllda baguetter, räksmörgås, delikatessostar, kaffe, dryck, saft, sylt, marmelad m m .

Följ oss på  facebook  https://www.facebook.com/skafferietimollosund och instagram https://www.instagram.com/skafferietimollosund/

Varmt välkommen att gästa oss! // Marina och Andres Päärt

Vi avslutade vår verksamhet på Sundsby säteri den 31/12 2020.

Vi kommer starta upp ny verksamhet på annan plats för säsongen 2021.

Vidare information följer se facebook -https://www.facebook.com/Sunsdby

 

 

En nybakat bröd passar bra till kaffetåren och här i butiken kan du från midsommar till mitten  av augusti dagligen köpa bröd av olika sorter dock med reservation för slutförsäljning… de brukar ha en rykande åtgång! Övrig tid på året  har vi ej bröd till försäljning alla dagar vi har öppet.  Oftast på lördagar och ibland även någon ytterligare dag, men för att vara på den säkra sidan går det bra att ringa oss och fråga i och med att det kan variera från vecka till vecka.

Under de varma månaderna kan du även läska dig glass, vi säljer kulglass. Köp en strut, slå dig ned i parken och bara njut!

Under högsommaren från midsommar till mitten av augusti, har vi även försäljning av utvalda delikatessostar. En god ost, ett nybakat bröd, nymalet kaffe och lite god marmelad, allt packat i en påse som kan avnjutas hemmavid….kan det bli bättre än så!?

I vår butik hittar du även olika inredningsartiklar att pryda hemmet med eller ge bort till en kär vän!

Välkommen på ett besök! 

close
Facebook Iconfacebook like button