Café

198x115 morotskaka (kopia)

NY VERKSAMHET-

SKAFFERIET I MOLLÖSUND! – STÄNGT FÖR SÄSONGEN.

Vi avslutade vår verksamhet vid säteriet på Sundsby vid årsskiftet, som nu drivs i ny regi, och under sommaren driver vi Skafferiet i Mollösund.

Information om vart man hittar oss framöver läggs upp på denna hemsida samt på facebook och instagram eller skicka ett pm till oss på facebook så skickar vi ett meddelande till dig med information om vårt nästa projekt! 

Följ oss på  facebook  https://www.facebook.com/skafferietimollosund och instagram https://www.instagram.com/skafferietimollosund/

Med vänlig hälsning  // Marina och Andres Päärt

 

 

 

 

NY VERKSAMHET-

SKAFFERIET I MOLLÖSUND!

Vi avslutade vår verksamhet vid säteriet vid årsskiftet.  Midsommardagen öppnar vi upp vår nya verksamhet. Du hittar oss i en sjöbod i Mollösunds hamninlopp. Vi erbjuder maträtter, kakor, fyllda baguetter, räksmörgås, delikatessostar, kaffe, dryck, saft, sylt, marmelad m m .

Följ oss på  facebook  https://www.facebook.com/skafferietimollosund och instagram https://www.instagram.com/skafferietimollosund/

Varmt välkommen att gästa oss! // Marina och Andres Päärt

 

Allt bröd, bakverk och kakor som vi serverar i vårt café bakas på plats tidig morgon i vårt bageri på gården. Här knådas degar och här bakas kakor av olika sorter och storlekar, allt med mycket kärlek, hantverk och äkta råvaror. Vi bakar både surdegsbröd och annat bröd av olika sorter och storlekar. En härlig och förförisk doft sprider sig på gården när bröden och kakorna gräddas, det kan få den mest mätta mage att längta efter godsaker!

Vårt utbud i caféet varierar och vi har ej ett helt fast sortiment. Vi har ett blandat utbud av småkakor, mjuka kakor och bakverk av olika slag.  Som återkommande gäst  ges det möjlighet att frestas med någon ny godsak!

Varmt välkommen på en fika! 

close
Facebook Iconfacebook like button